Activitats complementàries Camp d'Aprenentatge

Els camps i els entorns d’aprenentatge (CdA/EdA) són una xarxa de serveis situats en contextos singulars que donen suport al professorat per tal que l’alumnat assoleixi objectius d’aprenentatge relacionats amb l’estudi del medi a partir de projectes que es desenvolupen en estades al camp d’aprenentatge, en activitats a l’entorn o en el centre mateix.

Actualment hi ha 8 camps i entorns d'aprenentatge que es desenvolupen a alguna instal•lació de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT): Bages (Del Carme - Manresa), Barcelona (Mare de Déu de Montserrat - Barcelona), Empúries (Empúries - L’Escala), Garrotxa (Torre Malagrida - Olot), Monestirs del Cister (Jaume I – L’Espluga de Francolí), Pau Casals (Santa Maria del Mar – Coma-ruga), Ripollès (Pere Figuera - Planoles), EdA de Tremp (Del Pallars – Tremp).

Des de la XANASCAT també us oferim la possibilitat de complementar l'estada del CdA amb diverses activitats de lleure impartides per monitors/es.

Les activitats complementàries del CdA s'inicien un cop finalitzats els itineraris propis del camp d'aprenentatge. Així doncs, es poden realitzar cada tarda de 18:00 a 20:00 hores i cada vespre després de sopar de 21:30 a 23:00 hores.

Us oferim diverses opcions d'activitats complementàries:

Paquet 1 dia: 1 activitat tarda + 1 activitat nit. Ambdues activitats s'han de dur a terme el mateix dia.

Paquet 2 dies: 2 activitats tarda + 2 activitats nit. Les quatre activitats s'han de dur a terme en 2 dies: cada dia una activitat de tarda i una després de sopar.

Les mateixes activitats que inclouen tots els paquets, poden realitzar-se individualment, sempre i quan no s'indiqui el contrari.

És imprescindible que feu la petició d'aquestes activitats a la nostra Central de Reserves a través dels contactes:

Telèfon: 93.483.83.63

Adreça electrònica: reserves.xanascat@gencat.cat

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut